Valuta:  

Ray Ban Transparant,Ray Ban Dames Sale,Ray Ban Men 2016

Uitgaande van geen fraude, schatten we conservatief dat 1,03 miljoen illegale immigranten zich uiteindelijk zullen inschrijven in openbare instellingen (staatsuniversiteiten of community colleges) als gevolg van de DREAM Act. Dat wil zeggen, ze voldoen aan de vereisten voor ingezetenschap en leeftijd van de act, zijn afgestudeerd aan de middelbare school, of zullen dit doen, en zullen van toepassing zijn. Gemiddeld ontvangt elke illegale immigrant die een openbare instelling bezoekt een collegegeld van belastingbetalers van bijna Ray Ban Dames Sale $ 6000 voor elk jaar dat hij of zij bijwoont, voor een totale kostprijs van $ 6,2 miljard per jaar, exclusief andere vormen van financiële hulp die ze mogelijk ook ontvangen.

Pleitbezorgers van de DREAM Act beweren dat de doorgang ervan de belastinginkomsten aanzienlijk zou verhogen, omdat met een universitaire opleiding ontvangers meer verdienen en meer belasting betalen gedurende hun hele leven. Op fiscaal gebied wordt echter op lange termijn gehoopt en het zal de openbare instellingen niet helpen omgaan met de grote toestroom van nieuwe studenten die op korte termijn door de wet worden gecreëerd. burgers die hun levenslange inkomsten en belastingbetalingen verminderen.

Ten eerste wordt de handeling gefactureerd als het legaliseren van kinderen die als baby of peuter zijn gebracht, en toch heeft het betrekking op mensen die hier tot de leeftijd van 16 jaar zijn gekomen. De voorbeelden die door advocaten worden gebruikt, zijn bijna altijd mensen die al op zeer jonge leeftijd door hun ouders naar hier zijn gebracht. De DREAM-wet is echter veel ruimer geschreven dan de voorstanders laten weten. Als het erom gaat amnestie te bieden aan degenen van wie de identiteit in de Verenigde Staten is gevormd, dan is een lagere leeftijdsgrens gerechtvaardigd. Dat, gecombineerd met een Ray Ban Transparant vereiste van ten minste tien jaar 'ononderbroken verblijf hier, lijkt een veel verdedigbare plaats om de grens te trekken.

En toch, wat zegt de DREAM-wet over fraude? Zoals senator Jeff Sessions (R., Ala.) Aangeeft dat ten minste één versie van de maatregel 'het gebruik van de informatie in de amnestieapplicatie verbiedt (naam, adres, duur van de illegale aanwezigheid die de vreemdeling toelaat, enz. ) om een ​​verwijderingsprocedure in te leiden of om fraude in het aanvraagproces te onderzoeken of te vervolgen. ' Dit is net als het spelen van een gokautomaat zonder dat je geld hoeft in te leggen dat illegaal buitenaards wezen kan toepassen, en als hij wint, geweldig, maar als hij verliest, kan hij niet vervolgd worden, ook al liegde hij overal over.

Om dit te minimaliseren, hebt u strenge handhavingsmaatregelen nodig. Dit was de logica van de amnestie van 1986 en de recente voorstellen voor 'alomvattende immigratiehervormingen'. De kritiek op dergelijke 'grootse koopjes' was dat de illegalen hun Ray Ban Men 2016 amnestie krijgen, maar de beloofde handhaving komt nooit tot stand. En de wettelijke status van alle begunstigden van de amnestie zou voorlopig blijven totdat de handhavingsmaatregelen van kracht waren en door de rechter werden opgepakt.